Monthly Archives: March 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ Κ.Α.Α.

Συνάδελφοι,

Σας εφιστούμε την προσοχή στα εξής:

Το τελευταίο διάστημα «άγνωστοι πελάτες» επικοινωνούν με επιχειρήσεις της Αγοράς, δίνοντας παραγγελίες για αγορά μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων. Για την έκδοση των τιμολογίων, δίνουν στοιχεία υπαρκτών εταιρειών και ζητούν την αποστολή των προϊόντων, συνήθως σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Υπόσχονται την εξόφληση του τιμήματος την επόμενη ημέρα ή μέσω e-banking, αλλά από τράπεζα που δεν εμφανίζονται τα χρήματα άμεσα στο λογαριασμό του πωλητή, με σκοπό την εξαπάτησή σας.

Είναι γνώστες της Αγοράς και των τιμών των προϊόντων και τα πρακτορεία με τα οποία συνεργάζονται είναι αναξιόπιστα.

Παρακαλούμε να είσθε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές σας, προς αποφυγή εξαπάτησης σας.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου τα καταστήματά μας τις ημέρες του Πάσχα θα λειτουργήσουν ως εξής:

Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018 : Κλειστά

Μεγάλο  Σάββατο  7  Απριλίου  2018   : Κλειστά

Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 2018 : Κλειστά

Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018  : Ανοιχτά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΑ

IMG_4281

Με μεγάλη προσέλευση εμπόρων της ΚΑΑ και ιδιαίτερη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ίδρυσης της αστικής συνεταιριστικής εταιρείας των εμπόρων.

Στη ιδρυτική συνέλευση, τα ιδρυτικά μέλη, αφού ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΣΕΚΛΑ κ. Στέφανο Κυρλή για τους σκοπούς και την λειτουργία της εταιρείας , ενέκριναν το καταστατικό της.

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες δημοσίευσης και καταχώρησης στο ΓΕΜΗ.

IMG_4281IMG_4283 IMG_4279IMG_4284IMG_4285IMG_4277IMG_4274IMG_4273IMG_4275 IMG_4272

 

ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

Πηγή: tovima.gr

Από την ελληνοποίηση στην… κυπροποίηση και από τη Γαλλία στη Θήβα – Στα 2 δισ. ευρώ ανέρχεται η αξία των οπωροκηπευτικών που πωλούνται παράνομα. Οι παράνομοι έμποροι εκμεταλλεύονται την προτίμηση των καταναλωτών στις πατάτες Κύπρου, καθώς θεωρούνται καλύτερες ποιοτικά, και προχωρούν σε «βαφτίσια» της ελληνικής πατάτας ως κυπριακής.

Διαστάσεις έχει λάβει το παρεμπόριο κηπευτικών και φρούτων, εκτινάσσοντας τον παράνομο τζίρο παραπάνω από τον κύκλο εργασιών των 1,2 με 1,5 δισ. ευρώ των χονδρεμπόρων που βρίσκονται εντός της οργανωμένης Λαχαναγοράς του Ρέντη.

Η ανεξέλεγκτη δράση επιχειρήσεων με παράνομες δραστηριότητες που βρίσκονται πέριξ του Ρέντη καθώς και η λαθραία διακίνηση προϊόντων από «ψευτοπαραγωγούς» θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα νόμιμων εταιρειών και παράλληλα εξαπατούν τους καταναλωτές. Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις, η αξία των οπωροκηπευτικών που πωλούνται παράνομα ανέρχεται στα 2 δισ. ευρώ.

Τις καταγγελίες κάνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς της Αθήνας Στέφανος Κυρλής, ο οποίος μιλώντας στο «Βήμα» ξετυλίγει το κουβάρι… τόσο της λαθραίας διάθεσης αγροτικών προϊόντων όσο και των νέων κόλπων που μετέρχονται επιτήδειοι:

Πώς λειτουργούν
«Μετά τις ελληνοποιήσεις της πατάτας, έχουμε και την κυπροποίηση» περιγράφει χαρακτηριστικά. «Οι καταναλωτές δείχνουν εμπιστοσύνη στις πατάτες Κύπρου, οι οποίες θεωρούνται καλύτερες ποιοτικά. Οι παράνομοι έμποροι έχουν πιάσει αυτή τη στροφή και πια προχωρούν σε βαφτίσια της ελληνικής ως κυπριακής πατάτας» σημειώνει και συνεχίζει:

«Ετσι το συγκεκριμένο προϊόν, επειδή μοιάζει με εκείνο της Τρίπολης, βαφτίζεται ως κυπριακό. Με εικονικά τιμολόγια πωλείται σε οπωροπωλεία ή και σε αλυσίδες λιανικού εμπορίου». Ποιο είναι το όφελος; Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν έμποροι, η κυπριακή πατάτα φτάνει σε νόμιμες ελληνικές επιχειρήσεις με τιμή (συνυπολογίζοντας και το κόστος της θαλάσσιας μεταφοράς) στα 0,56 ευρώ το κιλό. Από το χωράφι του νησιού φεύγει με 0,48 ευρώ το κιλό συν άλλα 0,08 ευρώ τα έξοδα της μεταφοράς. Με τα βαφτίσια… οι παράνομοι πωλούν την πατάτα Τρίπολης, η οποία έχει χαμηλότερη τιμή, 0,42 ευρώ, ως «Κύπρου».

Με ένα δελτίο αποστολής
Παράνομη εμπορία κάνουν και τα λεγόμενα πρακτορεία που είναι στην περιοχή. «Αν και το αντικείμενό τους είναι η μεταφορά προϊόντων, ωστόσο και αυτά πωλούν παρανόμως προϊόντα» λέει ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ και αποκαλύπτει όσα έχουν δει οι έμποροι: «Κάθε πρωί έρχονται φορτηγά, για παράδειγμα, από την Κρήτη. Με ένα δελτίο αποστολής διακινούν όλες τις ποσότητες. Δεν έχουν ένα παραστατικό για κάθε παραγωγό και το προϊόν που του αντιστοιχεί. Αν ο οδηγός πέσει σε μπλοκ ελέγχου, συμπληρώνει ένα όνομα».

Εντός της οργανωμένης Λαχαναγοράς δραστηριοποιούνται 330 επιχειρήσεις οπωροκηπευτικών και κάνουν κύκλο εργασιών από 1,2 έως 1,5 δισ. ευρώ, ανάλογα με τη χρονιά. Τα 300 εκατ. ευρώ από αυτά πάνε στα δημόσια έσοδα (φόροι, ασφαλιστικές εισφορές κ.λπ.) και την ίδια ώρα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χάνονται από το παρεμπόριο που γίνεται λίγα μέτρα μακριά από την Κεντρική Λαχαναγορά.

Καταγγελίες
Το πάρτι… φοροδιαφυγής αποδεικνύεται και από άλλες καταγγελίες των εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς: «Τον περασμένο χρόνο απευθυνθήκαμε στον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, τον Γιώργο Γαβριήλ. Πράγματι, προχώρησαν οι υπηρεσίες του σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους φορτηγών. Στο πρώτο μπλοκ ήλεγξε 10 φορτία, τα 7 επιστράφηκαν, και στο δεύτερο ήλεγξε 9 και τα 5 επιστράφηκαν λόγω ελλιπών παραστατικών. Ο ίδιος μας είπε ότι διαθέτει μόλις 11 άτομα προσωπικό και δεν έχει τη δυνατότητα να στρέψει τον όγκο της δουλειάς στην αγορά» λέει ο κ. Κυρλής.

Ο ΣΕΚΛΑ ζήτησε την παρέμβαση και της δημοτικής αρχής του Μοσχάτου για τις παράνομες δραστηριότητες εμπορίας πέριξ της οργανωμένης Λαχαναγοράς. Η απάντηση που έλαβε, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, ήταν πως έχει δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμα όταν δεχθεί καταγγελία και αφού ελεγχθεί από την Αστυνομία.

Οι έμποροι της Λαχαναγοράς του Ρέντη αποκαλύπτουν και άλλες παράνομες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μπροστά τους: «Αν έρθετε τα ξημερώματα, θα δείτε έξω σε πάρκινγκ μεγάλων αλυσίδων φορτηγά να κωλώνουν… τις καρότσες τους και να γίνεται παράνομη εκφόρτωση και φόρτωση προϊόντων χωρίς παραστατικά. Αυτά φεύγουν και πάνε σε υπαίθριες αγορές». Και συνεχίζουν: «Οι γαλλικές πατάτες βαφτίζονται Θήβας. Οι πρώτες κοστίζουν 0,25 ευρώ το κιλό και οι δεύτερες 0,40 ευρώ. Τις εισαγόμενες ποσότητες τις μεταφέρουν σε συσκευαστήρια, τους ρίχνουν χώμα Θήβας και στη συνέχεια τις πωλούν ως ελληνικές σε τιμές εγχώριας προέλευσης».

Σε ανάλογες επισημάνσεις προχωρά και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης: «Καθοριστικής σημασίας ζήτημα για την αγροτική οικονομία, την υγιή επιχειρηματικότητα, το κόστος ζωής και τα έσοδα του κράτους είναι ο τρόπος διακίνησης των οπωροκηπευτικών. Το 38% της αξίας των γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα είναι φρούτα και κηπευτικά. Από αυτά, ένα σημαντικό μέρος εξάγεται, όμως το μεγαλύτερο μέρος διακινείται στην εσωτερική αγορά. Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό δαπανά 684 ευρώ το έτος για την αγορά νωπών οπωροκηπευτικών, γεγονός που σημαίνει ότι, σε επίπεδο χώρας, το συνολικό ποσό αγγίζει τα 3 δισ. ευρώ. Υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι ένα μεγάλο τμήμα αυτών των προϊόντων διακινείται χωρίς παραστατικά, φαινόμενο που συνεχώς διευρύνεται».

Το λιμάνι
Μια άλλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι έμποροι του Ρέντη ήταν να ανοίξει και το λιμάνι του Πειραιά για την εισαγωγή αιγυπτιακής πατάτας με κοντέινερ. Το προϊόν, επειδή έχει προέλευση από τρίτη χώρα, έχει συγκεκριμένα σημεία εσόδου στην ΕΕ. Αυτά είναι ο Αστακός, η Θεσσαλονίκη και το Κιάτο: «Στη διάρκεια της διαδρομής από το λιμάνι μέχρι τον χώρο όπου γίνονται οι έλεγχοι χιλιάδες κιλά χάνονταν… προς παράνομη διακίνηση.

Ιδίως στο Κιάτο» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ. «Καταφέραμε να ανοίξουμε το λιμάνι του Πειραιά, εντός των εγκαταστάσεων της COSCO, όπου οι έλεγχοι είναι πιο αυστηροί και εξονυχιστικοί. Με τον τρόπο αυτόν σπάμε και το παράνομο εμπόριο» σημειώνει ο κ. Κυρλής.

Ο «πόλεμος» της μπανάνας και οι παράνομες επιχειρήσεις
Η διοίκηση του ΣΕΚΛΑ καταγγέλλει και τη μη νόμιμη λειτουργία επιχειρήσεων που είναι πέριξ της οργανωμένης αγοράς στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη. Η κατάσταση αυτή δεν είναι καινούργια. Κρατά δεκαετίες, χωρίς όμως να έχει υπάρξει παρέμβαση.

Ο σύνδεσμος των εμπόρων έχει ενημερωθεί επισήμως από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου πως «στα μητρώα των υπηρεσιών του δεν υπάρχουν χορηγηθείσες άδειες χονδρικού εμπορίου, καθώς οι χρήσεις γης έξωθεν της Λαχαναγοράς δεν επιτρέπουν το χονδρικό εμπόριο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος» περιγράφει ο κ. Κυρλής.

Οι επιχειρήσεις αυτές λειτουργούν ως αποθήκες κηπευτικών και φρούτων και παρ’ όλα αυτά πωλούν σε λαϊκές αγορές, οπωροπωλεία και σουπερμάρκετ, σύμφωνα με τα στελέχη της διοίκησης του ΣΕΚΛΑ: «Υπάρχουν αποθήκες και εγκαταστάσεις ωρίμασης μπανάνας. Εν τούτοις κάνουν χονδρικό εμπόριο αν και δεν έχουν τη νομιμότητα να το πράττουν αυτό. Και τα καταστήματα που είναι εδώ στη Λαχαναγορά έχουν, για παράδειγμα, άδεια πώλησης μπανάνας, αλλά τις εγκαταστάσεις ωρίμασης τις έχουν εκτός αυτής, σε περιοχές όπου το επιτρέπουν οι χρήσεις γης».

«To Βήμα» απευθύνθηκε σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ. Στελέχη τους σημείωσαν ότι δεν αγοράζουν προϊόντα από επιχειρήσεις με παράνομη χονδρεμπορική δραστηριότητα, ενώ σημειώνουν την ανάγκη της τήρησης της νομιμότητας ανεξαιρέτως από όλη την αγορά.

Πηγή: tovima.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Συνάδελφοι,

Οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΚΑΑ είναι αρκετά ασαφείς.

Η απαίτηση όλων των συναδέλφων μας αλλά και υποχρέωση του Δ.Σ. του ΣΕΚΛΑ είναι να κάνουν κάθε προσπάθεια να διασφαλίσουν την επόμενη μέρα των επιχειρήσεών μας.

Οι προηγούμενες συγκεντρώσεις των συναδέλφων εξουσιοδότησαν το Δ.Σ. να υποστηρίξει τη συλλογική απαίτηση σύνταξης καταστατικού για την δημιουργία εταιρείας που θα διεκδικήσει αυτό που τους αναλογεί μετά από τόσα χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της ΚΑΑ.

Η συμμετοχή όλων μας, δίνει την δύναμη και το κύρος στην εταιρεία να φέρει σε πέρας ότι διεκδικήσει.

Η καθαρότητα και η σαφήνεια των όρων του καταστατικού εξασφαλίζουν δύο βασικά στοιχεία:

• Πρώτον ότι η όποια συμμετοχή των συναδέλφων διασφαλίζεται απόλυτα και

Δεύτερον δεν δίνει τη δυνατότητα σε κανέναν να την ελέγξει οικονομικά.

Διασφαλίζει την δίκαιη συμμετοχή όλων αποκλείοντας ομάδες οικονομικών συμφερόντων.

Για να έχουμε ελπίδα να διεκδικήσουμε το αύριο των επιχειρήσεών μας, είναι απαραίτητη η παρουσία όλων μας, σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 4.30΄ το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Αγοράς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Μετά την επίσκεψη του Δ.Σ. του Συνδέσμου στο Υπερταμείο και τις αποφάσεις των συγκεντρώσεων στο αμφιθέατρο και στο Δ.Σ. του Συνδέσμου, σας καλούμε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 4.30΄ το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Αγοράς, προκειμένου να προχωρήσουμε στη σύσταση εταιρείας, που σαν σκοπό  θα έχει, εφ’ όσον υπάρξει θέμα πώλησης της διαχείρισης ή και της ακίνητης περιουσίας του ΟΚΑΑ Α.Ε., να διεκδικήσει για λογαριασμό των εμπόρων, τα παραπάνω.

Στη συγκέντρωση θα συζητηθεί τα καταστατικό της εταιρείας, η επωνυμία, το ύψος της αξίας της εταιρικής μερίδας και θα δημιουργηθεί κατάλογος εταίρων.

Σας ενημερώνομε ότι με βάση το άρθρο 2 παρ.9 του 3986/2011, μπορεί το Υπερταμείο, σε περίπτωση  πώλησης της διαχείρισης ή και της ακίνητης περιουσίας του ΟΚΑΑ Α.Ε. να καταγγείλει προ δύο μηνών τις μισθώσεις των καταστημάτων μας και να μας καταβάλλει ως αποζημίωση τρία (3) μισθώματα.

Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη. Μετά την ίδρυση της εταιρείας, η είσοδος νέου εταίρου θα γίνεται μόνο με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της εταιρείας.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε αποστείλει σχέδιο του καταστατικού σε όλους σας με mail.Όποιος δεν το έχει λάβει, μπορεί να ενημερώσει τα γραφεία του Συνδέσμου, για να του το δώσουμε.

ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ

Ν 3986/2011: ΜΕΤΡΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ:ΔΗΜ.ΚΤΗΜΑΤΑ,ΕΡΓΑΤΙΚΑ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΠ

Άρθρο 2

Παράγραφος 9

 Μισθώσεις ή παραχωρήσεις χρήσης ακινήτων, που ανήκουν κατά κυριότητα στο Ταμείο ή σε εταιρεία της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Ταμείο, μπορεί να καταγγέλλονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου ή της εταιρείας, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης. Η καταγγελία επιφέρει τη λύση της μίσθωσης ή τη λήξη της παραχώρησης δύο (2) μήνες από την επίδοση της στο μισθωτή ή σε εκείνον στον οποίο παραχωρήθηκε το ακίνητο. Για την πρόωρη λύση των μισθώσεων οφείλεται αποζημίωση ίση με τρία (3) μηνιαία μισθώματα.

Τα προηγούμενα εδάφια εφαρμόζονται και για περιουσιακά στοιχεία επί των οποίων το Ταμείο έχει δικαίωμα παραχώρησης της χρήσης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης, δυνάμει σχετικών αποφάσεων της ΔΕΑΑ που εκδίδονται κατά την παρ. 2 του άρθρου 5. Αν ο μισθωτής ή παραχωρησιούχος του οποίου η συμβατική σχέση έχει καταγγελθεί αρνείται την απόδοση της κατοχής, μπορεί να ζητηθεί η απόδοση της κατά τη διαδικασία της παρ. 1 του άρθρου 22 του ν. 1539/1938. Η σχετική αίτηση προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών υποβάλλεται είτε από το Ταμείο είτε από τον προηγούμενο, κατά την έννοια της παραγράφου 7, δικαιούχο του περιουσιακού στοιχείου. Εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις των προηγούμενων εδαφίων, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών διατάσσει την απόδοση στον προηγούμενο δικαιούχο, καθώς και χρηματική ποινή έως χίλια (1.000) ευρώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης απόδοσης του ακινήτου ή έως εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ για κάθε μελλοντική αμφισβήτηση ή διατάραξης της κατοχής. Για τις ανάγκες εφαρμογής της διαδικασίας ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, το Ταμείο και ο προηγούμενος δικαιούχος θεωρούνται κάτοχοι και νομείς μετά την παρέλευση της προθεσμίας του δευτέρου εδαφίου της παρούσας παραγράφου. Η προθεσμία για την άσκηση της ανακοπής ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών και η άσκηση αυτής δεν αναστέλλουν την εκτέλεση. Η ανωτέρω διαδικασία εφαρμόζεται και στην περίπτωση κατά την οποία τα περιουσιακά στοιχεία, επί των οποίων το Ταμείο έχει δικαίωμα παραχώρησης της χρήσης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κατέχονται, με οποιονδήποτε τρόπο, αυθαίρετα. Εκατέρωθεν συμβατικές ή αδικοπρακτικές αξιώσεις λόγω της κατοχής των πιο πάνω ακινήτων, δεν κωλύουν τη διαδικασία αποβολής κατά τα ανωτέρω, ούτε η άσκηση τους αποτελεί λόγο αναστολής αυτής. Κατά τα λοιπά, εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 22 του ν. 1539/1938, εφόσον δεν ορίζεται διαφορετικά από τα προηγούμενα εδάφια της παρούσας παραγράφου.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “AGROLOGISTIC”

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι αύριο Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου έχουν συνάντηση στα γραφεία του Υπερταμείου για να συζητηθούν θέματα που αφορούν το μέλλον της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών. Θα σας ενημερώσουμε για τις όποιες εξελίξεις.

Επίσης στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες δημιουργίας διεπαγγελματικής οργάνωσης Agrologistic, η οποία θα έχει σαν στόχο την οργάνωση της εμπορίας και διακίνησης των αγροτικών προϊόντων, καθιστώντας την Κεντρική Αγορά βασικό πυλώνα στην οργάνωση του εμπορίου και των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων.