Κοινωνική Δράση ΣΕΚΛΑ

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς τα φτωχά νοικοκυριά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς σε συνεργασία με την Εκκλησία, αρμόδιους κοινωνικούς φορείς αλλά και τη Διοίκηση του Ο.Κ.Α.Α., διοργανώνει σειρά δράσεων, προσφέροντας ποσότητες φρούτων και λαχανικών.

- Τη Δευτέρα 16/12 στις 3:30 το απόγευμα παραδόθηκε από τον Σ.Ε.Κ.Λ.Α. προς το ΚΕΣΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ένα φορτηγό γεμάτο φρούτα και λαχανικά, τα οποία θα διανεμηθούν στα συσσίτια της εκκλησίας και τους απόρους.

- Την Τρίτη 17/12  παραδόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Πειραιά Αγ. Νικόλαος, πάνω από ένας τόνος φρούτων και λαχανικών, ενώ παράλληλα άλλη μία παρτίδα ίσης ποσότητας φρούτων και λαχανικών, θα αποσταλεί  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Καλλιθέα για τους άνεργους εμπόρους.

Οι δράσεις αλληλεγγύης θα συνεχιστούν ολόκληρη την εβδομάδα όπου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πειραιά, θα ετοιμαστούν πακέτα για φτωχά νοικοκυριά, σε Δραπετσώνα, Πέραμα, Κερατσίνι και άλλες γειτονιές του πρώτου λιμανιού της χώρας.

Αποκορύφωμα των δράσεων αυτών, αποτελεί η διοργάνωση- έκπληξη, από τον Οργανισμό Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (Ο.Κ.Α.Α.) και τον Σ.Ε.Κ.Λ.Α, ειδικής εορταστικής εκδήλωσης για το «Χαμόγελο του παιδιού», το πρωί του Σαββάτου 21/12/2013.