ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Μετά την επίσκεψη του Δ.Σ. του Συνδέσμου στο Υπερταμείο και τις αποφάσεις των συγκεντρώσεων στο αμφιθέατρο και στο Δ.Σ. του Συνδέσμου, σας καλούμε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 4.30΄ το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Αγοράς, προκειμένου να προχωρήσουμε στη σύσταση εταιρείας, που σαν σκοπό  θα έχει, εφ’ όσον υπάρξει θέμα πώλησης της διαχείρισης ή και της ακίνητης περιουσίας του ΟΚΑΑ Α.Ε., να διεκδικήσει για λογαριασμό των εμπόρων, τα παραπάνω.

Στη συγκέντρωση θα συζητηθεί τα καταστατικό της εταιρείας, η επωνυμία, το ύψος της αξίας της εταιρικής μερίδας και θα δημιουργηθεί κατάλογος εταίρων.

Σας ενημερώνομε ότι με βάση το άρθρο 2 παρ.9 του 3986/2011, μπορεί το Υπερταμείο, σε περίπτωση  πώλησης της διαχείρισης ή και της ακίνητης περιουσίας του ΟΚΑΑ Α.Ε. να καταγγείλει προ δύο μηνών τις μισθώσεις των καταστημάτων μας και να μας καταβάλλει ως αποζημίωση τρία (3) μισθώματα.

Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη. Μετά την ίδρυση της εταιρείας, η είσοδος νέου εταίρου θα γίνεται μόνο με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της εταιρείας.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε αποστείλει σχέδιο του καταστατικού σε όλους σας με mail.Όποιος δεν το έχει λάβει, μπορεί να ενημερώσει τα γραφεία του Συνδέσμου, για να του το δώσουμε.