Η επέκταση των σούπερ μάρκετ Μασούτης στην Αττική

Την δημιουργία 10 νέων καταστημάτων στην Αττική προβλέπει το πλάνο της αλυσίδας Μασούτης για το 2019.
Σύμφωνα με το capital.gr μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς σκοπεύει να αυξήσει κατά 20% το δίκτυό στην Αττική και να αναπτύξει όλους τους τύπους καταστημάτων που διαθέτει.
Στην παρούσα φάση το δίκτυο της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας στην Αττική αριθμεί 53 καταστήματα, όσα και τα καταστήματα που εξαγόρασε από την Προμηθευτική προ ολίγων μηνών, από την οποία έλαβε και “προίκα” τρία ακόμη καταστήματα στην Άνδρο και έναν αποθηκευτικό χώρο στο Μαρκόπουλο έκτασης 8.000 τ.μ. τον οποία σκοπεύει να επεκτείνει άμεσα.
Μιλώντας στο capital.gr, ο επικεφαλής της αλυσίδας κ. Γιάννης Μασούτης ανέφερε πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί ένα ακόμη κατάστημα Μασούτης στο Γαλάτσι (σ.σ. το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφ. Βεΐκου ανήκε στη Μαρινόπουλος, πέρασε στη Σκλαβενίτης και το επόμενο διάστημα θα αλλάξει εκ νέου ταμπέλα).
Το πλάνο προβλέπει τη δημιουργία ακόμη 10 καταστημάτων στην Αττική μέσα στο 2019, προκειμένου η αλυσίδα να αποκτήσει κρίσιμη μάζα όπως είπε ο ίδιος, ενώ στα σχέδια περιλαμβάνεται η δημιουργία τεσσάρων Grand Μασούτης, δηλαδή καταστημάτων μεγαλύτερων των 2.000 τ.μ. και ενός καταστήματος Cash & Carry.