ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ

Συνάδελφοι,
Ο Σύνδεσμος Εμπόρων συστρατεύεται στην υποστήριξη του μαχόμενου Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID -19.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο αγώνας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων της χώρας είναι ηρωικός. Στόχος είναι, να ενδυναμωθούν οι δυνατότητες του ιατρικού συστήματος στους τομείς της πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας, αλλά και της μετέπειτα πορείας και διαχείρισης όσων θα νοσήσουν από την ασθένεια.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, με στόχο να συμβάλλει στην οικονομική στήριξη του ΕΣΥ, καλεί όλους τους εμπόρους της Αγοράς, να συνεισφέρουν οικονομικά ανάλογα με τις δυνατότητες του ο καθένας. Για τον λόγο αυτό έχει ανοιχθεί λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς (Αριθμός Λογαριασμού: 5034099418516 ή ΙΒΑΝ: GR48 0172 0340 0050 3409 9418 516), προκειμένου να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. Οι καταθέσεις στον ανωτέρω λογαριασμό μπορούν να γίνονται έως και την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020. Την επόμενη ο λογαριασμός του Συνδέσμου θα καταργηθεί.