Κεντρική Aγορά Αθηνών, Αγ. Ιωάννης Ρέντης Αττικής, ΤΚ 18233

210 – 4815585

info@sekla.gr

Διανομή τροφίμων από τον ΣΕΚΛΑ σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

ΣΕΚΛΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  / Διανομή τροφίμων από τον ΣΕΚΛΑ σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Διανομή τροφίμων από τον ΣΕΚΛΑ σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

O  ΣΕΚΛΑ συγκέντρωσε από τις επιχειρήσεις της Λαχαναγοράς, 35 τόνους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προκειμένου να διανεμηθούν ενόψει των εορτών σε Δήμους, Μητροπόλεις, κοινωνικά παντοπωλεία και άλλους φορείς στήριξης ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών διανεμήθηκαν τα τρόφιμα. Στην αρχή της διανομής των προϊόντων παραβρέθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο οποίος στήριξε την δράση του Συνδέσμου.  Κατά την τελετή παράδοσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ κ. Νικόλαος Καλόγρης δήλωσε: «ο Σύνδεσμος Εμπόρων συμμετέχει σε ενέργειες και  βρίσκεται αρωγός σε δράσεις με στόχο τη διάθεσή τροφίμων με σεβασμό στο περιβάλλον, την τροφή και όσους μοχθούν γι’ αυτά. Σήμερα θα διανεμηθούν 35 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, σε Μητροπόλεις, Γηροκομεία, Δήμους, κοινωνικά παντοπωλεία για το τραπέζι των εορταστικών ημερών. Γιατί η τροφή είναι αγαθό και δεν πρέπει να λείπει από κανένα συνάνθρωπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις επιχειρήσεις της Κεντρικής Λαχαναγοράς για την συγκέντρωση αυτής της σημαντικής ποσότητας τροφίμων, που συγκεντρώθηκε οργανωμένα και  όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της ενέργειας αυτής».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΚΛΑ κ. Παναγιώτης Μιχελής, ο οποίος συντόνισε την διαδικασία διανομής των προϊόντων δήλωσε: «Οι επιχειρήσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, αποδεικνύουν με την σημερινή διανομή ότι είναι δίπλα στους πληττόμενους συμπολίτες μας. Η δράση αυτή του Συνδέσμου υλοποιείται για δεύτερη χρονιά και εύχομαι την επόμενη φορά να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προσφορά προϊόντων. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.»