Κεντρική Aγορά Αθηνών, Αγ. Ιωάννης Ρέντης Αττικής, ΤΚ 18233

210 – 4815585

info@sekla.gr

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ελλείψεις ο καθημερινός εφοδιασμός της νησιωτικής και τουριστικής Ελλάδας από τις επιχειρήσεις του ΣΕΚΛΑ.

ΣΕΚΛΑ / ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  / Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ελλείψεις ο καθημερινός εφοδιασμός της νησιωτικής και τουριστικής Ελλάδας από τις επιχειρήσεις του ΣΕΚΛΑ.

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ελλείψεις ο καθημερινός εφοδιασμός της νησιωτικής και τουριστικής Ελλάδας από τις επιχειρήσεις του ΣΕΚΛΑ.

ΣΕΚΛΑ: Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ελλείψεις ο καθημερινός εφοδιασμός της νησιωτικής και τουριστικής Ελλάδας από τις επιχειρήσεις του ΣΕΚΛΑ.

            Οι επιχειρήσεις, μέλη του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών και οι εργαζόμενοι της αγοράς συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς και κάτω από καιρικές συνθήκες αντίξοες, με υψηλές θερμοκρασίες και με υγρασία, να εφοδιάζουν σε καθημερινή βάση τα νησιά και τις τουριστικές περιοχές. Σε πολλές περιπτώσεις οι ανάγκες για νωπά φρούτα και λαχανικά υψηλής ποιότητας έχουν τετραπλασιαστεί. Ο ρόλος των επιχειρήσεων μας είναι -σε συνεργασία με τους παραγωγούς- να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές ποιότητες και σε τιμές τέτοιες ώστε να μπορούν ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα τροφίμων και λαϊκές αγορές να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες των ξένων και Ελλήνων επισκεπτών.

           Οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, η Εύβοια, η Πελοπόννησος και οι υπόλοιπες τουριστικές περιοχές εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις, μέλη του ΣΕΚΛΑ για τον καθημερινό τους εφοδιασμό, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τον στρατηγικό ρόλο της θέσης της αγοράς. «Για ακόμα μία χρονιά η οικονομία της φιλοξενίας της χώρας μας έχει αφανείς εργαζομένους και επιχειρήσεις που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις και προστατεύουν το εγχώριο ΑΕΠ, με έσοδα που αποφέρουν στην οικονομία. Ο ρόλος και η θέση της αγοράς αποτελούν το στρατηγικό μας πλεονέκτημα και έτσι θα συνεχίσουμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ, Νίκος Καλόγρης.